Over dokterfit.nl

Over ons

DokterFit is een vergelijkingswebsite die je helpt om de juiste keuze te maken met betrekking op gezondheidsartikelen. Je gezondheid is ontzettend belangrijk en het team van DokterFit neemt dit erg serieus. We bieden advies over de meest uiteenlopende producten, van een weegschaal tot een bloedwaardentest. Door ons vooronderzoek hoef jij alleen nog maar te kiezen welk product het beste bij jou en jouw behoeften past. 

Hoe is DokterFit begonnen?

Voor de oprichting van DokterFit was er nog geen goede website die medische adviezen en het vergelijken van producten samenvoegt. Onze oprichter Niels zag een gat in de markt. Van oogtesten tot saturatiemeters, advies over een gezonde bloeddruk en thermometers voor baby’s: we hebben advies over allemaal. 

Ons team

Producten aanschaffen die invloed hebben op je gezondheid hebben extra aandacht nodig. Het gebruiken van producten die niet goed aansluiten bij jouw behoeften kan gevaarlijk zijn.

Het expert testteam van DokterFit doet daarom uitgebreid onderzoek naar de producten die wij aanprijzen op onze website. We stellen kritische vragen en houden rekening met een breed scala aan factoren, zodat jij alle informatie hebt om een weloverwogen keuze te maken. Dit houdt in dat we rekening houden met de voordelen, maar ook juist met de nadelen. Komt een product onze DokterFit test niet door? Dan staat deze niet op onze website. 

Traffic Family

DokterFit is onderdeel van Traffic Family. TrafficFamily beheert meerdere websites om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk mogelijk een keuze maakt bij de aanschaf van een product. Andere merken van Traffic Family zijn Happy-Animal, Slaapwijsheid, De Beste Keukenmachine, De Beste Blender en Beschuit met Muisjes.

Ons verdienmodel

Dokterfit.nl biedt gratis advies voor haar bezoekers, maar vangt een kleine commissie op het moment dat er een product via onze website wordt aangeschaft. Dokterfit.nl ontvangt affiliate inkomsten van de meeste bedrijven in de gezondheidsindustrie. Deze inkomsten zorgen ervoor dat we producten kunnen blijven testen en ons platform draaiende houden. 

Belangrijk om te weten: de commissie die wij verdienen heeft geen enkele invloed op ons onbevooroordeelde advies. 

Samenwerken?

Bent je geïnteresseerd in een samenwerking of komt jouw product voor in een van onze reviews? Je kunt onze partner relations manager Amber bereiken via amber@trafficfamily.io.

Overname Standvanzorgmarkten.nl

Per juli 2022 heeft Dokterfit de website standvandezorgmarkten.nl overgenomen. Standvanzorgmarkten.nl deed onderzoek naar de kwaliteit van de zorg in Nederland. Ze onderzochten onder andere de uitgaven naar: eerstelijnszorg, medisch-specialistische zorg, langdurige zorg, geestelijke gezondheidszorg en zorgverzekeringen. Dit is een verworven domein, en het dient als een kennisgeving aan de bezoekers dat standvanzorgmarkten.nl onlangs van eigenaar is veranderd en niet langer verbonden is met enig werk dat door de vorige eigenaren is gedaan.

Disclaimer

Alle inhoud op onze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als je vragen hebt over een medische aandoening.

Dokter Fit