Disclaimer

Disclaimer

disclaimer

De informatie op deze website is met zorg samengesteld, waarbij we streven naar correcte en actuele informatie. Toch kunnen er fouten of gebreken optreden, omdat sommige informatie snel verandert. We vragen hiervoor je begrip. Als je onjuiste informatie op onze website ziet staan, dan kun je contact opnemen met Niels via niels@trafficfamily.io. Dan kunnen we de foutieve informatie aanpassen.

De teksten en andere media op deze website zijn enkel bedoeld als algemene informatie. Geen enkele informatie op de website is bedoeld als persoonlijk of professioneel advies. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

We zijn niet aansprakelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van websites of producten van anderen. En we zijn ook niet aansprakelijk voor schade die mogelijk ontstaat door direct of indirect gebruik van de gegevens en informatie op deze website.

We geven op onze website algemene informatie over medische hulpmiddelen. Die moeten volgens de wet altijd een CE-markering hebben. Zo’n markering betekent dat het product veilig is. We weten niet van alle producten die we noemen of ze een CE-markering hebben. Wij zijn daarvoor ook niet aansprakelijk. De IGJ houdt hier toezicht op.

Bij sommige van de producten waarnaar op deze website wordt verwezen, staan zogenaamde ‘affiliate’ links. Als je op zo’n link klikt, dan kan het zijn dat wij daarvoor een kleine vergoeding ontvangen. Dit kost jou niks extra’s. Maar mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je na het bezoeken van onze website en vóór de aanschaf van een product je cookies verwijderen.

Geschreven door
Erik Metzen Smits
Dokter Fit